INLÄMNING

 Vad kul att du funderar på eller redan har lämnat in varor till vår SecondHand! Det är så här det funkar:

Vi tar emot damplagg & accessoarer i enlighet med säsong som är max ca 3 år  gamla, är hela, rena och i ett bra skick. Allt från Rodebjer, Malene Birger och Filippa K till godbitar från kedjor som H&M och Zara. Vi har som riktlinje att sälja varor för max 1500kr.

Vi tar inte emot päls, underkläder, sportplagg, bröllopskläder, nattkläder, mammakläder, badkläder, mössor, vantar, sjalar eller skor. Inte heller delar av eller hela dräkter och kostymer och inte heller svarta slacks och liknande.

Ytterplagg och byxor är vi restriktiva med då vi upplever att det inte säljer så bra på vår secondhand.

 Du kan lämna in max 10 varor och du får betalt när dina inlämnade varor är sålda, det vill säga att vi säljer på kommission. Du får 40% av försäljnings-priset och kan välja att få pengarna insatta på ditt konto eller använda dom i vår butik. Vi kontaktar dig när alla dina varor är sålda eller när vi vill att du hämtar varor vi inte kunnat sälja.

Antingen har vi tid att gå igenom det du vill lämna in när du kommer, eller så lämnar du påsen hos oss, blir registrerad som kund och vi återkommer inom kort om det är något vi inte kan ta emot.

Vi låter varorna hänga här i butiken i ca 60 dagar, ibland lite längre.

När alla dina varor är sålda kontaktar vi dig, om du vill veta hur det går innan dess är du varmt välkommen in och fråga oss.

 Om dina varor förblir osålda hör vi av oss till dig. Vill du inte ha dom tillbaka så skänker vi dom vidare till en kvinnojourvi samarbetar med sedan länge.

 Om du har lämnat din mailadress till oss kommer vi att lägga till den i vårt register för nyhetsbrev vilket du kan avregistrera dig från när du vill.

Vi ser fram emot att få sälja dina varor!

SAGAVÄGEN 8, LIDINGÖ

saracecilia.se / info@saracecilia.se / 070-713 05 33 (sms går bra!)